Spainformation

Slottsbadets sparitual 

Följ med på en resa som berör alla dina sinnen. Vid ankomst får du en genomgång av ritualens alla delar och hur du genomför den av någon av våra spavärdar. I ritualen använder du ljuvliga spaprodukter från vårt eget märke Kurēn som finns vid varje station. Sparitualen genomförs i förutbestämd ordning, där kroppen gradvis får vänja sig vid kontrasterna av varma och kalla källor. Du går tillsammans med ditt sällskap och ritualen tar ca 2 h. En upplevelse för kropp och själ.

Er ritual börjar med fotbegjutning, ett varmt fotbad med tillsatt salvia-infusion följt av en kall avsköljning av fötterna. Därefter är det dags för peeling av kroppen som sätter igång cirkulationen genom tvagningens effekt.

Nästa upplevelse är aromerna i ångbastun som öppnar upp dina porer, som följs av en uppfriskande isskrubb. Därefter rengör du ansiktet med hjälp av ansiktstvätten och applicerar sedan guldmasken och låter den verka under tiden du sitter i björkbastun.

Nu är det dags att slå sig ned i den 85-gradiga kanelbastun med lugnande och avslappnande doft. Detta följs av en snabb avkylning med hjälp av ishinken i vattenkällan. Avslutningsvis får du njuta av handterapi och den avslutande handkuren och en lyxig ansiktskräm för ditt ansikte.

Övrig information:

  • Under er  vistelse får ni tillgång till lån av badrock, tofflor och handduk. Medtag egna badkläder.
  • Du ska ha fyllt 12 år för att få tillträde till spa . Vi har ingen pool eller lekytor för vattenlek.

 

 

Dela: