Slottsbadets Dagspa

Fly vardagen och unna dig en dag utöver det vanliga i vår magiska slottsmiljö. Vi välkomnar dig till en härlig upplevelse för alla dina sinnen i form av avkoppling, god mat och vacker natur.

Upplev Slottsbadets ritual med ett bastulandskap i toppklass. I vår sparitual går du genom varma och kalla spa-upplevelser samtidigt som du använder olika spaprodukter på dig själv. Ritualen avslutas på vårt bad- och bastudäck med magnifik utsikt över Hedenlundasjön.

Lördagspaket Slottsbadets ritual

Ankomst från kl 9.30 avresa 14.00 (starttid för ritual ges vid bokning)

  • Slottbadets ritual
  • Lyxiga spaprodukter från vårt eget märke Kûren.
  • Färsk frukt, torkad frukt och två olika juicer
  • Lunch på slottet kl. 12-14
  • Lån av badrock, handduk och tofflor

Pris 995 kr per person

För att boka dagspa, kontakta oss på info@hedenlundaslott.se eller ring 0157-754 00

(Sommarmånaderna juni, juli och augusti är slottet abonnerat för bröllop under helgerna.)

 

Slottsbadets ritual

Följ med på en resa som berör alla dina sinnen. Sparitualen genomförs i förutbestämd ordning, där kroppen gradvis får vänja sig vid kontrasterna av varma och kalla källor. Du går tillsammans med ditt sällskap och ritualen tar ca 2 h. En upplevelse för kropp och själ.

Er ritual börjar med fotbegjutning, ett varmt fotbad med tillsatt salvia-infusion följt av en kall avsköljning av fötterna. Därefter är det dags för peeling av kroppen med hjälp av vår skrubb från Kuren.

Nästa upplevelse är aromerna i ångbastun som öppnar upp dina porer, som följs av en uppfriskande isskrubb. Därefter rengör du ansiktet med hjälp av ansiktstvätten och applicerar sedan guldmasken och låter den verka under tiden du sitter i björkbastun.

Nu är det dags att slå sig ned i den 85-gradiga kanelbastun med lugnande och avslappnande doft. Detta följs av en snabb avkylning med hjälp av ishinken i vattenkällan. Avslutningsvis får du njuta av handterapi och den avslutande handkuren och en lyxig ansiktskräm.

Övrig information:

  • Under er vistelse får ni tillgång till lån av badrock, tofflor och handduk. Medtag egna badkläder.
  • Du ska ha fyllt 12 år för att få tillträde till spa. Vi har ingen pool eller ytor för vattenlek.
Dela: