Om Hedenlunda Slott

Välkommen till Hedenlunda Slott!

Hedenlunda Slott ligger naturskönt i Vadsbro socken, mitt i Sörmland. Med endast lite mer än dryga timmen når du Stockholm med omnejd. Med sin unika miljö och fantastiska natur har Hedenlunda Slott varit en plats för möten mellan människor i över 1000 år.

I slottsparken finns gravfält från yngre järnåldern, vilket visar att platsen haft stor betydelse redan då. Med utsikt över Hedenlundasjön och den vackra slottsparken kan man inget annat än att slappna av.

Hedenlunda Slott är som klippt och skuret för ett vackert slottsbröllop, men passar lika bra när ni vill konferera ostört med vacker natur runt knuten. Eller vad sägs om en härlig slottsweekend där ni bor kungligt på slottet och njuter av god mat. Oavsett vad du är ute efter har vi något för alla smaker.

Konferens, Weekend, Fest & Bröllop, vi ser till att det blir som ni vill ha det.

Vi önskar gamla och nya gäster varmt välkomna.

Dela: