Bokningsvillkor

Villkor för betalning och avbokning

Om bokning och betalning sker via vår onlinebokning så räknas bokningen som definitiv per omgående och våra avbokningsregler träder i kraft. Avbokningsreglerna nedan gäller vid bokning online och vid bokning över telefon/mail.

  • Vid avbokning debiteras 300 kr per person
  • Avbokning senare än kl 18:00 dagen före ankomst debiteras 100% av bokat värde

Sen avbokning p.g.a sjukdom skall verifieras med läkarintyg. Kostnad för läkarbesök betalas av gäst.
För bokning och betalning med presentkort vänligen kontakta hotellet. Vi är en kontantfri anläggning.

Betalningsvillkor

När du handlar hos Hedenlunda erbjuder vi säker kortbetalning med VISA och MasterCard i samarbete med DIBS Payment Services. När du betalar med kort skickas du vidare till en säker sida med SSL-certifikat hos DIBS Payment Services där du tryggt fyller i dina kortuppgifter och genomför betalningen. DIBS Payment Services är Nordens ledande leverantör av betaltjänster via Internet och är PCI-DSS-certifierad av kortindustrin (bland andra VISA och MasterCard) till att hantera betaltransaktioner på högsta säkerhetsnivå.

Dela: