Jobba hos oss

Spontanansökan

Vi letar ständigt efter nya stjärnor som vill vara med och arbeta hos oss. Är du nyfiken på Hedenlunda Slott så skicka gärna ett mejl till oss och berätta om dig själv och vilken tjänst du söker:
info@hedenlundaslott.se

Du kan också ringa vår köksmästare David på 0768 55 99 25 eller mejla din ansökan till:

kok@hedenlundaslott.se

 

OM OSS

Hedenlunda Slott ligger naturskönt i Vadsbro socken i Sörmland, strax utanför Flen. Med endast lite mer än dryga timmen når du Stockholm med omnejd. Med sin unika miljö och fantastiska natur har Hedenlunda Slott varit en plats för möten mellan människor i över 1000 år.

Hedenlunda Slott är en hotell och konferensanläggning med inriktning på konferenser, weekend, SPA, fest och bröllop. 2017 slog vi upp portarna till vårt nya SPA där vi kan erbjuda våra gäster en upplevelse utöver det vanliga. Vi har totalt 62 rum där samtliga är renoverade. Konferensavdelningen erbjuder konferenslokaler för alla behov i olika storlekar. Vi strävar efter att alltid överträffa gästernas förväntningar både vad gäller kvalité och service.

Vi är alltid intresserade av att knyta kontakt med serviceinriktade människor, välkommen att höra av dig!

Dela: